‘It’s all about the details’ is toch wel één van mijn favoriete quotes. In alles wat ik doe moeten de grote lijnen perfect zijn en maken de details het allemaal af.

 

Over YN Events

Dit ben ik: sociaal, creatief, tikkeltje eigenwijs, perfectionist, luisterend oor, familiemens, strijder  en zorgzaam. Ik ben geboren in de zomer van 1984 in het ‘Kiependarp’ Barneveld waar ik met veel liefde en plezier ben opgegroeid.

Dat organiseren en ontzorgen er al vroeg in zat hoef ik niet over te twijfelen. Welk moment er ook was, ik bedacht altijd wel een reden om wat te vieren: een verjaardagsfeestje omdat één van de zangers van mijn favoriete jongensgroep jarig was (ja, ik was zo’n groupie), schoolfeesten, schoolgala’s en klassenuitjes. Activiteiten, beurzen en personeelsfeesten organiseren voor het bedrijf waar ik jaren heb gewerkt.  Evenementen van 10 tot 3500 gasten organiseren en als kers op de taart: Een buitenlandse bruiloft in hartje Londen. Ik heb zo vaak de vraag gekregen waarom ik hier niet mijn werk van zou maken, ‘Yv, dit ben jij!! Dit moet je wereldkundig maken’. Ja, ik was en ben overal bij betrokken en vind het geweldig om mensen blij  en tevreden te zien, dus waarom doe ik het niet?

 

De Tijd Vliegt

De tijd vliegt en nu ben ik moeder van twee prachtige kinderen Joost en Lynn. Ik besef steeds vaker dat je moet genieten van alle details om je heen. Ik begon mijn blog met één van mijn favoriete quotes ‘It’s all about the details’ maar de belangrijkste vind ik toch wel “Do more of what makes you happy”. En dat was nou precies waar ik tegen aan liep. Ik heb een eigen delicatessenzaak gehad, een prachtige winkel. Ik werkte 24/7, vond het heerlijk om mensen te bedienen, te ontzorgen, te enthousiasmeren,  had op dat moment een zoon van ruim 2 jaar, een man die ook ondernemer is en ik was zwanger van ons tweede kind. Ook al vond ik het ondernemerschap fantastisch en ik voelde mij helemaal op mijn plek in die ‘functie’, ik was (en ben nog steeds) moeder en ik wist dat deze situatie mij niet optimaal gelukkig maakte. Na veel wikken en wegen besloot ik uit de zaak te gaan en mij te richten op onze kinderen, mijn man en vooral mezelf. Geluk begint tenslotte bij jezelf! En dit was de beste keuze ooit!!! Tijd maken voor wat mij echt gelukkig maakt…

 

Do more of what makes you happy

…en dat is dit: YN Events.  Hoe tof is het om te doen wat jij leuk vindt! Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Eigenlijk wil ik het helemaal geen werk noemen het is meer een passie. Ik ben gaan ontwerpen en na een korte tijd kwam mijn logo eruit rollen. En dat logo moet natuurlijk ergens op staan. Toen kwam de website, deze ben ik zelf gaan bouwen. En hoewel ik hier helemaal geen kaas van heb gegeten is het me toch gelukt! Ik weet dat als ik iets doe, dan doe ik dat goed!

 

Waarom YN Events

Het hoort erbij…jezelf op de markt zetten. Dit is niet mijn sterkste kant. Ik zet liever iemand anders in het zonnetje, maar goed…iemand moet het doen en wie kan dat beter dan ikzelf.

Waarom kiezen voor YN Events. Ik ben iemand waarop je kan bouwen. Iemand die luistert naar je wensen. Iemand die met je mee denkt. Iemand die oplossingen zoekt. Iemand waar je met een gerust hart alles aan kan overlaten. Iemand die kwaliteit levert. 

Ik vind het enorm belangrijk dat er een klik van beide kanten is. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met mij op. 

Tot snel!

Yvon spiegel foto